tiistai 24. kesäkuuta 2014

Oho, turvakaukalo meni rikki!

Halpa ei ole hyvä!, tämä tuli huomattua myös turvakaukalon kohdalla. Tuli hankittua 29,90e maksava kaukalo Biltemasta, ja tämän käyttöikä jäi meillä 10 kuukauteen. Nyt kaukalo on hajonnut, kantokahva meni rikki. Kantokahva hajosi yllättäen, kun kannoin Jennyä normaaliin tapaan turvakaukalossa. Turvakaukalo meni yllättäen ylösalaisin ja Jennyn naama maata kohti! kauheata ajatella, että Jenny olisi voinut jopa loukkaantua tässä. Valitimme kauppaan turvakaukalosta, he eivät ota vastuuta!.. Turvakaukalon takuu oli 1 vuosi ja meillä takuuaika oli jo umpeutunut.  En suosittele tätä!
Ostimme turvakaukalon täältä: http://www.biltema.fi/fi/Autoilu---MP/Autotarvikkeet/Lapset-autossa/Lasten-turvaistuin/Turvakaukalo- 39802/ .

Päätimme hankkia vielä uuden kaukalon käytettynä (merkki BeSafe izi go). Tämä kaukalo sopii 0-13kg painaville lapsille, mutta luulisin pian meillä on turvaistuimen hankinta ajankohtaista. Tämä kaukalo vaikuttaa luotettavammalta ja turvallisemmalta. Jenny istuu tässä kaukalossa paremmassa asennossa kuin edellisessä kaukalossa. 


Biltema ja BeSafe Izi Go turvakaukalot




-

2 kommenttia:

  1. Kuluttajasuojaan yhteyttä! Takuuaika ei ole niin justiinsa, jos tuotteen oletettu "käyttöikä" alittuu selvästi!!

    VastaaPoista
  2. Niin joo, sinne myös voi ilmoittaa.

    VastaaPoista